Tarieven

De behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullend pakket van de ziektekostenverzekering en vallen buiten het eigen risico.

John is geregistreerd als arts in het beroepsregister BIG met registratienr.: 09025021001 en hij is geregistreerd lid van de Artsen vereniging voor Integrale geneeskunde met registratienr. 1191.

Verder is hij een van de weinige artsen in Nederland die ook is opgeleid als osteopaat. Hij is daarvoor geregistreerd bij het NOF met registratienr.: 200608.5.

Mijn tarieven zijn voor 2019 zijn:

Telefonisch consult 20 min. € 65,-

30 min. € 90,-
40 min. €115,-
60 min. €165,-

In deze afspraaktijd vindt onderzoek, behandeling, het geven van oefeningen en adviezen, het afrekenen, aan –en uitkleden en het maken van nieuwe afspraken plaats. 

De eerste afspraak is standaard 40 min. Daarna kunnen we in gezamenlijk overleg kiezen voor een passend behandeltraject. Bij de keuze voor kortere consulttijden kan er frequenter behandeld worden met minder tijd ertussen. 

Bij neuraaltherapie wordt altijd 40 min. ingepland, maar dit is wel inclusief injectiematerialen.  

In de beroepsverenigingen waar ik bij ben aangesloten zijn duidelijke afspraken dat we geen facturen veranderen, geen twee facturen uitschrijven of op andere wijze facturen falsifiëren. 

Ik ben BIG geregistreerd arts en ingeschreven als natuurarts in het register van de AVIG, artsenvereniging Integrale Geneeskunde en als osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie.  De registratienummers, prestatiecodes en AGB-codes staan op de factuur en conform de voorwaarden van uw verzekering wordt het (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende verzekering.

Even delen met je netwerk?